Over ons

Aerial Footage Holland is een gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in het maken van foto en videobeelden door gebruik te maken van drones.
We beschikken over verschillende drones die elk hun eigen specificaties hebben. Hierdoor kunnen wij maatwerk aanbieden aan onze klanten.

Aerial Footage Holland is gestart door Tim Burgmeijer, vanuit een grote interesse in vliegende platformen in combinatie met foto en videowerk.
Zijn interesse ligt zowel bij het zelf vliegen zelf als in het onderzoeken van nieuwe toepassingen voor drones. Aerial Footage Holland valt
onder het moederbedrijf “Tim’s Solutions”.Dit moederbedrijf richt zich vooral op innovatie en onderhoud van drone/video apparatuur.
Aerial Footage Holland richt zich op het vliegen met drones, de video/foto opname en de bewerking van video/foto materiaal.

Aerial Footage Holland is in het bezit van een ROC-Light vergunning . Dit betekent dat wij op een beroepsmatige en commerciële wijze drone beelden mogen maken en ook de kennis in huis hebben om op een veilige en verantwoorde manier te voldoen aan de wensen van de klant. Naast deze vergunning beschikken wij ook over ons VOL-VCA om ook opdrachten te kunnen uitvoeren op bouwplaatsen, industriegebieden etc.

Tevens voeren wij als bedrijf reparaties en onderhoud uit aan drones. Wij zijn vooral gespecialiseerd in de modellen van DJI, maar ook voor
de overige merken kunt u bij ons terecht.