Toepassingen

Wij zijn in het bezit van software waarmee digitale 3D modellen kunnen worden gegenereerd. Deze toepassing kan gebruikt worden om bijvoorbeeld een volume of hoogte berekening te maken van een stuk grond of een gebouw. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een drone die van boven meerdere foto’s maakt wat zorgt voor fotogrammetrie, oftewel foto’s die elkaar overlappen. Vervolgens wordt er met de software een 3D model ontwikkelt. Dit 3D model kan geëxporteerd worden naar AutoCad en GIS, waarin verder gerekend kan worden met het model.
Inspecties.

Drones zijn uitermate geschikt voor het uitvoeren van allerlei inspecties. Drones kunnen vaak op plekken komen waar het voor mensen onmogelijk is. Hierbij kan gedacht worden aan de inspectie van daken, windmolens en van bos- en natuurgebieden van bovenaf.
Onderzoek en innovatie

Aerial Footage Holland vind het belangrijk om op de hoogte te blijven over de nieuwste ontwikkelingen binnen de wereld van drones. Dit doen we door contacten te onderhouden met onder andere bedrijven die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van drones en toepassingen voor drones. Daarnaast vinden we het van belang zelf te blijven innoveren, we schaffen dan ook regelmatig nieuw materiaal en software aan wat aansluit op de vraag van klanten.